50 - min
Timp de preparare
redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie mica de mazare
- 1 mana buna de fasole verde (de la congelator sau din conserva)
- 1 varza cat un pumn
- 2 cartofi
- 250 ml. suc de rosii sau 1-2 linguri pasta de tomate
- sare
- 3 linguri ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Intr-o oala de 6 litri pui apa la fiert si cand da in clocot pui ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul, tocate dupa preferinta. Pui si varza taiata fideluta si lasi sa fiarba pana sunt aproape gata. Apoi pui cartofii taiati in cubulete mai mici si cand sunt fierti si acestia pui mazarea si fasolea verde, pui uleiul, sucul de rosii si verdeata. Poti sa o acresti cu bors sau o poti lasa ca supa de legume.
Cand nu e post, poti pune carne taiata cubulete.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei