50 - min
Timp de preparare
redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie mica de mazare
- 1 mana buna de fasole verde (de la congelator sau din conserva)
- 1 varza cat un pumn
- 2 cartofi
- 250 ml. suc de rosii sau 1-2 linguri pasta de tomate
- sare
- 3 linguri ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Intr-o oala de 6 litri pui apa la fiert si cand da in clocot pui ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul, tocate dupa preferinta. Pui si varza taiata fideluta si lasi sa fiarba pana sunt aproape gata. Apoi pui cartofii taiati in cubulete mai mici si cand sunt fierti si acestia pui mazarea si fasolea verde, pui uleiul, sucul de rosii si verdeata. Poti sa o acresti cu bors sau o poti lasa ca supa de legume.
Cand nu e post, poti pune carne taiata cubulete.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară