IN ACEST ARTICOL:
O ciorba care, cu cat e mai bogata, cu atat e mai delicioasa
Timp de preparare:

50 - min

Timp de preparare

redusa

Ingrediente:

- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie mica de mazare
- 1 mana buna de fasole verde (de la congelator sau din conserva)
- 1 varza cat un pumn
- 2 cartofi
- 250 ml. suc de rosii sau 1-2 linguri pasta de tomate
- sare
- 3 linguri ulei
- verdeata

Mod de preparare:

Intr-o oala de 6 litri pui apa la fiert si cand da in clocot pui ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul, tocate dupa preferinta. Pui si varza taiata fideluta si lasi sa fiarba pana sunt aproape gata. Apoi pui cartofii taiati in cubulete mai mici si cand sunt fierti si acestia pui mazarea si fasolea verde, pui uleiul, sucul de rosii si verdeata. Poti sa o acresti cu bors sau o poti lasa ca supa de legume.
Cand nu e post, poti pune carne taiata cubulete.

O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri