50 - min
Timp de preparare
redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 cutie mica de mazare
- 1 mana buna de fasole verde (de la congelator sau din conserva)
- 1 varza cat un pumn
- 2 cartofi
- 250 ml. suc de rosii sau 1-2 linguri pasta de tomate
- sare
- 3 linguri ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Intr-o oala de 6 litri pui apa la fiert si cand da in clocot pui ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul, tocate dupa preferinta. Pui si varza taiata fideluta si lasi sa fiarba pana sunt aproape gata. Apoi pui cartofii taiati in cubulete mai mici si cand sunt fierti si acestia pui mazarea si fasolea verde, pui uleiul, sucul de rosii si verdeata. Poti sa o acresti cu bors sau o poti lasa ca supa de legume.
Cand nu e post, poti pune carne taiata cubulete.
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă