60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 500g.pulpa de miel,
- 1 ceapa rosie,
- 300g. morcovi,
- 200g.telina,(radacina),
- 300g.cartofi,
- 300g.fasole verde,(poate fi congelata sau din conserva),
- 2-3 catei de usturoi,
- 1 ramurica de rozmarin,
- chimen macinat(dupa gust),
- 3-4 linguri de ulei;
Mod de preparare:
1.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se presara boiaua si se pune 1/2 pahar apa.Se adauga carnea de miel taiata cubulete(fara os).Se condimenteaza cu sare, piper negru proaspat macinat, chimen macinat , usturoiul zdrobitsi ramurica de rozmarin.Se lasa sa fiarba .Din cand in cand, se pune apa , atat cat sa treaca peste carne.
2.Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si telina taiate cubulete.Se fierbe in continuare , pana cand zarzavatul este fiert pe jumatate.Atunci, se pun cartofii taiati cubulete si fasolea verde.Daca este fasole din conserva, aceasta se adauga cand cartofii sunt fierti.Se mai pune apa cca.1,5l.
3.Se servaste fierbinte cu paine proaspata, de preferat de casa.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor