Este un preparat care nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste.
Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 500g.pulpa de miel,
  • 1 ceapa rosie,
  • 300g. morcovi,
  • 200g.telina,(radacina),
  • 300g.cartofi,
  • 300g.fasole verde,(poate fi congelata sau din conserva),
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 1 ramurica de rozmarin,
  • chimen macinat(dupa gust),
  • 3-4 linguri de ulei;

Mod de preparare:

1.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se presara boiaua si se pune 1/2 pahar apa.Se adauga carnea de miel taiata cubulete(fara os).Se condimenteaza cu sare, piper negru proaspat macinat, chimen macinat , usturoiul zdrobitsi ramurica de rozmarin.Se lasa sa fiarba .Din cand in cand, se pune apa , atat cat sa treaca peste carne.
2.Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si telina taiate cubulete.Se fierbe in continuare , pana cand zarzavatul este fiert pe jumatate.Atunci, se pun cartofii taiati cubulete si fasolea verde.Daca este fasole din conserva, aceasta se adauga cand cartofii sunt fierti.Se mai pune apa cca.1,5l.
3.Se servaste fierbinte cu paine proaspata, de preferat de casa.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri