IN ACEST ARTICOL:
O noua reteta de drob de miel.
Delly iti ofera astazi o editie speciala de sambata pentru a te ajuta cu ultimele pregatiri pentru sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Speram ca te-am ajutat in bucatarie de fiecare data cand ai avut nevoie. Astazi vrem sa-ti uram Paste Fericit, pace sufleteasca si multa sanatate!

Si bineinteles: spor in bucatarie!


Timp de preparare:

2 - ore

Dificultate:

medie

Ingrediente:

organele de miel
ceapa verde 6 legaturi
patrunjel,
marar cat mai mult
sare
piper
oua
delikat

Mod de preparare:

Se fierb organele de miel,se dau prin masina de tocat,se amestaeca foarte bine cu ouale batute foarte bine, se pune sare, piper si delikat dupa gust. separat se calesc ceapa mararul si patrunjelul in putin ulei.dupa ce s-au calit verdeturile se amesteca cu organele fierte.Se unge o tava cu ulei se intinde praporul de miel, care in prealabil a fost pus la incalzit in apa calduta si se pune amestacul obtinut in tava.Optional se pot pune oua fierte in compozitia rezultata.
Se acopera compozitia cu praporul si se da la cuptor pana se maroneste(se inchide la culoare).Se serveste rece cu ridichi sau ceapa sau in combinatie cu cozonac. Incercati si nu o sa va para rau. merge foarte bine pentru cei care vor sa incerce placeri combinate.
Nu o sa va para rau.

O reteta propusa de: Cristea Gabriela (GABRIEL)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri