- 6 oua fierte(tari),
- 1 conserva de ton (120-150g.),
- 3 linguri de maioneza,
- 1 lingurita suc de lamaie,
- 1/2 manunchi de patrujel,
- 100g.masline fara os;
- 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.
Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.