- 6 oua fierte(tari),
- 1 conserva de ton (120-150g.),
- 3 linguri de maioneza,
- 1 lingurita suc de lamaie,
- 1/2 manunchi de patrujel,
- 100g.masline fara os;
- 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.
Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024