Oua umplute cu ton

12:04, 24 Aprilie 2008 publicat în Retete culinare

Pentru prima zi a Pastelui, un aperitiv foarte gustos.
Ingrediente:

  • 6 oua fierte(tari),
  • 1 conserva de ton (120-150g.),
  • 3 linguri de maioneza,
  • 1 lingurita suc de lamaie,
  • 1/2 manunchi de patrujel,
  • 100g.masline fara os;
  • 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
Mod de preparare:

1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.

Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri