2 ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
pulpe de miel, sare piper, 3 felii de slanina , 5 catei de usturoi, un pahar de vin.
Mod de preparare:
Se iau pulpele din spate si din fata , fara partea de jos , se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi.Se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza in tava si se adauga ulei si apa, se coace in cuptor la foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu zeama din tava, cand osul din capatul de jos incepe sa se descopere ., este gata.
La sfarsit se poate stropii cu un vin alb si se mai lasa cateva minute in aburul lui, se serveste etalat pe un platou de portelan si ca garnitura, noi folosim salata de cartofi, dar se pot folosi si legume.
O reteta propusa de: Lazar Maria (maria_lazar1)
Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară