2 ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
pulpe de miel, sare piper, 3 felii de slanina , 5 catei de usturoi, un pahar de vin.
Mod de preparare:
Se iau pulpele din spate si din fata , fara partea de jos , se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi.Se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza in tava si se adauga ulei si apa, se coace in cuptor la foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu zeama din tava, cand osul din capatul de jos incepe sa se descopere ., este gata.
La sfarsit se poate stropii cu un vin alb si se mai lasa cateva minute in aburul lui, se serveste etalat pe un platou de portelan si ca garnitura, noi folosim salata de cartofi, dar se pot folosi si legume.
O reteta propusa de: Lazar Maria (maria_lazar1)
Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie