Pulpele de la miel, impanate cu slanina si usturoi, sarate si piperate se dau la cuptorul bine incins intr-o tava in care se pune apa si ulei, la sfarsit se stropeste cu un pahar de vin alb.
Timp de preparare:
2 ore

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
pulpe de miel, sare piper, 3 felii de slanina , 5 catei de usturoi, un pahar de vin.

Mod de preparare:

Se iau pulpele din spate si din fata , fara partea de jos , se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi.Se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza in tava si se adauga ulei si apa, se coace in cuptor la foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu zeama din tava, cand osul din capatul de jos incepe sa se descopere ., este gata.
La sfarsit se poate stropii cu un vin alb si se mai lasa cateva minute in aburul lui, se serveste etalat pe un platou de portelan si ca garnitura, noi folosim salata de cartofi, dar se pot folosi si legume.

O reteta propusa de: Lazar Maria (maria_lazar1)

Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri