2 ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
pulpe de miel, sare piper, 3 felii de slanina , 5 catei de usturoi, un pahar de vin.
Mod de preparare:
Se iau pulpele din spate si din fata , fara partea de jos , se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi.Se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza in tava si se adauga ulei si apa, se coace in cuptor la foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu zeama din tava, cand osul din capatul de jos incepe sa se descopere ., este gata.
La sfarsit se poate stropii cu un vin alb si se mai lasa cateva minute in aburul lui, se serveste etalat pe un platou de portelan si ca garnitura, noi folosim salata de cartofi, dar se pot folosi si legume.
O reteta propusa de: Lazar Maria (maria_lazar1)
Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie