Ingrediente
- 500 g pulpa de miel
- 2 cepe mici
- ardei gras
- 4 rosii micute
- cimbru uscat
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.Frigaruile
sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!