12:04, 24 Aprilie 2008 publicat în Retete culinare

O reteta simpla de frigarui de miel pregatite la gratar.

Ingrediente

  • 500 g pulpa de miel
  • 2 cepe mici
  • ardei gras
  • 4 rosii micute
  • cimbru uscat
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.

Se curata si spala bine ceapa si se taie in 4. Ardeiul gras se taie si el in cubulete; se spala si rosiile.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.

Frigaruile

sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.

Citeste si:
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie
 Cum alegi vinul potrivit...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri