Ingrediente
- 500 g pulpa de miel
- 2 cepe mici
- ardei gras
- 4 rosii micute
- cimbru uscat
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.Frigaruile
sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei