Ingrediente
- 500 g pulpa de miel
- 2 cepe mici
- ardei gras
- 4 rosii micute
- cimbru uscat
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.Frigaruile
sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară