- 250 ml cafea
- 5 oua
- 100 g zahar
- 600 g crema mascarpone
- 200 g piscoturi
- cacao
- 40 ml coniac
Mod de preparare
Galbenusurile se separa de albusuri. Peste galbenusuri se adauga zahar si se amesteca foarte bine, pana cand zaharul se dizolva.
Se adauga peste galbenusuri crema mascarpone (inainte de a pune crema amestec-o putin). In continuare se amesteca intreaga compozitie pana se obtine o crema omogena..
Albsurile se bat si ele foarte bine, sa se obtina o crema tare.Albusurile se rastoarna peste crema facuta in prealabil.
Se face cafeaua si se lasa la racit. In cafea se adauga si coniac. Piscoturile se inmoaie in cafea si se pun intr-o tava. Peste piscoturi se pune jumatate din cantitatea de crema, se adauga iar un rand de piscoturi si apoi restul de crema.
Peste tiramisu se presara cacao.
Se tine la frigider cateva ore si se serveste.
Pofta buna!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri