40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 600 g de covrigei mari, grosi
- 1 l lapte
- 300 g carne tocata orice fel
- o ceapa mica
- un catel usturoi
- 2 oua
- condimente
- 100g cascaval
- 1 felie de paine alba
Mod de preparare:
Covrigeii se pun pe un platou si se inmoaie in lapte 2 ore, de preferat inante de a incepe gatitul. In acest timp se toaca carnea de orice fel, pui, curcan,porc, vita, se toaca ft fin ceapa si cu usturoiul, felia de paine inmuiata in lapte, se amesteca cu oul si se condimenteaza.
Dupa ce covrigeii sunt moi, insa nu foarte tare incat sa se dezmembreze, se pun pe o tava mare unsa cu ulei, si se umplu cu carne tocata, cate un pic, mai sus de nivelul covrigeilor.
Se ung apoi cu un ou batut bine, de rade aparte cascaval prin ochiuri mari, si se pune ateva firicele deasupra. Se dau la cuptor foc mediu 30 min max. Se servesc atat calzi, cat si moi.
Sunt absolut deliciosi!
O reteta propusa de: Marian Adriana (elys22)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!