40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 600 g de covrigei mari, grosi
- 1 l lapte
- 300 g carne tocata orice fel
- o ceapa mica
- un catel usturoi
- 2 oua
- condimente
- 100g cascaval
- 1 felie de paine alba
Mod de preparare:
Covrigeii se pun pe un platou si se inmoaie in lapte 2 ore, de preferat inante de a incepe gatitul. In acest timp se toaca carnea de orice fel, pui, curcan,porc, vita, se toaca ft fin ceapa si cu usturoiul, felia de paine inmuiata in lapte, se amesteca cu oul si se condimenteaza.
Dupa ce covrigeii sunt moi, insa nu foarte tare incat sa se dezmembreze, se pun pe o tava mare unsa cu ulei, si se umplu cu carne tocata, cate un pic, mai sus de nivelul covrigeilor.
Se ung apoi cu un ou batut bine, de rade aparte cascaval prin ochiuri mari, si se pune ateva firicele deasupra. Se dau la cuptor foc mediu 30 min max. Se servesc atat calzi, cat si moi.
Sunt absolut deliciosi!
O reteta propusa de: Marian Adriana (elys22)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9