- 300 g de taitei
- 450 g branza
- 3 oua
- 4 linguri de zahar
- 120 g stafide
- sare
- margarina (o lingurita)
- ulei
Taiteii se pun la fiert intr-o oala cu apa in care se adauga si putin ulei ca sa nu se prinda. Dupa ce fierb si sunt bine scursi se amesteca cu branza, zahar, galebnusurile oualelor si cu stafide.
Albusurile se bat spuma si se adauga si ele.
Se unge o forma cu margarina, de preferat o cratita, in care se pune compozitia.
Se tine la cuptor aproximativ 15-20 de minute.
Este o budinca excelenta.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.