- 300 g de taitei
- 450 g branza
- 3 oua
- 4 linguri de zahar
- 120 g stafide
- sare
- margarina (o lingurita)
- ulei
Taiteii se pun la fiert intr-o oala cu apa in care se adauga si putin ulei ca sa nu se prinda. Dupa ce fierb si sunt bine scursi se amesteca cu branza, zahar, galebnusurile oualelor si cu stafide.
Albusurile se bat spuma si se adauga si ele.
Se unge o forma cu margarina, de preferat o cratita, in care se pune compozitia.
Se tine la cuptor aproximativ 15-20 de minute.
Este o budinca excelenta.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară