45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg. ciuperci
- 1 kg.cartofi
- 2 cepe
- 4 linguri de ulei
- 1 pahar bulion
- sare
- piper
- patrunjel verde
- pesmet
Mod de preparare:
1.Ciupercile se dau prin masina de tocat carne, impreuna cu cele 2 cepe.Se calesc apoi in ulei incins,se potrivesc de sare ,piper si se presara cu petrunjel verde tocat marunt.
2.Cartofii se fierb in apa sarata si apoi se curata si se zdrobesc bine.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,se presara cu pesmet si se aseaza straturi de cartofi si ciuperci, ultimul trebuie sa fie de cartofi.
4.Se toarna deasupra un pahar de bulion .Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
5.Se serveste musacaua calda ,cu salata verde sau muraturi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024