45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg. ciuperci
- 1 kg.cartofi
- 2 cepe
- 4 linguri de ulei
- 1 pahar bulion
- sare
- piper
- patrunjel verde
- pesmet
Mod de preparare:
1.Ciupercile se dau prin masina de tocat carne, impreuna cu cele 2 cepe.Se calesc apoi in ulei incins,se potrivesc de sare ,piper si se presara cu petrunjel verde tocat marunt.
2.Cartofii se fierb in apa sarata si apoi se curata si se zdrobesc bine.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,se presara cu pesmet si se aseaza straturi de cartofi si ciuperci, ultimul trebuie sa fie de cartofi.
4.Se toarna deasupra un pahar de bulion .Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
5.Se serveste musacaua calda ,cu salata verde sau muraturi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară