Mancare traditionala de Paste:angemacht de miel (pui)
Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • 1Kg. carne de miel (pui)
  • 100 gr. faina
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 de telina
  • 6-8 felii de lamaie
  • sare
  • piper
Mod de preparare:

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute.
Sosul se strecoara peste carne ( legumele se pot pasa ) , se potriveste de sare,piper si se adauga feliile subtiri de lamaie.
Se mai da totul intr-un clocot.
Se serveste fierbinte ( eventual cu garnitura de cartofi natur ).

O reteta propusa de: Atanasov Raul (raul1999ro)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri