60 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 1Kg. carne de miel (pui)
- 100 gr. faina
- 100 gr. unt
- 100 gr. ceapa
- 1 morcov
- 1/2 de telina
- 6-8 felii de lamaie
- sare
- piper
Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute.
Sosul se strecoara peste carne ( legumele se pot pasa ) , se potriveste de sare,piper si se adauga feliile subtiri de lamaie.
Se mai da totul intr-un clocot.
Se serveste fierbinte ( eventual cu garnitura de cartofi natur ).
O reteta propusa de: Atanasov Raul (raul1999ro)
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?