IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de un pui pregatit in punga de hartie?
Timp de preparare:

90 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

-concetrat de supa tip Delicat
-o bucata mai mare de margarina
-pui

Mod de preparare:

Se spala bine puiul si se unge pe interior si exterior cu concetrat de supa(tip Delicat),apoi se introduce in interiorul puiului o bucata mai mare de margarina.

Se introduce intr-o punga de hartie mai mare decat decat puiul si se inchide la gura punga(in absenta unei pungi,se foloseste o coala mare de hartie,care sa inveleasca bine puiul,se inchide bine la capete).
Puiul se pune intr-o tava de friptura si se baga la cuptor pt.1 ora si 30 min la foc potrivit,spre tare ,funtie de marimea puiului.In acest timp,nu trebuie sa-l verificam.
Dupa ce-l scoatem din cuptor,inlaturam punga de hartie,este rumen ca cel de la rotisor,si este f.suculent.

Se serveste cu cartofi pai si mujdei de usturoi (din cel facut cu apa,nu cu ulei)


O reteta propusa de: Volovat Mariana (MARIANA60)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri