(pentru 4 portii):
- 2 dovlecei potrivit de mari
- 4 linguri de ulei de masline
- sare
- 300g.ciuperci(din conserva),
- 300g piept de pui fript in prealabil
- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- 2 dl.suc de rosii
- 100g.parmezan ras
1.Cu un cutit ascutit se taie dovleceii in fasii, fiecare in 4 fasii.(nu se curata de coaja)
Se ung fasiile cu ulei de masline , se sareaza si se lasa deoparte.
2.Se prepara umplutura:
Ciupercile se calesc intr-o tigaie, in putin ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat in cubulete, se calesc impreuna inca 2-3 minute.Se ia tigaia de pe foc si se adauga ouale batute, usturoiul zdrobit, 50g. parmezan ras si sare.
3.Se umplu fasiile de dovleac cu aceasta umplutura si se ruleaza.
4.Intr-un vas de Jena, se pune 1/2 din cantitatea de suc de rosii, peste se aseaza rulourile ,se acopera cu restul de suc de rosii si se presara parmezan ras.
5.Se pune vasul de Jena in cuptorul preincalzit, la 180*C, si se lasa pana se rumenesc rulourile.Preparatul se serveste cald cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară