(pentru 4 portii):
- 2 dovlecei potrivit de mari
- 4 linguri de ulei de masline
- sare
- 300g.ciuperci(din conserva),
- 300g piept de pui fript in prealabil
- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- 2 dl.suc de rosii
- 100g.parmezan ras
1.Cu un cutit ascutit se taie dovleceii in fasii, fiecare in 4 fasii.(nu se curata de coaja)
Se ung fasiile cu ulei de masline , se sareaza si se lasa deoparte.
2.Se prepara umplutura:
Ciupercile se calesc intr-o tigaie, in putin ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat in cubulete, se calesc impreuna inca 2-3 minute.Se ia tigaia de pe foc si se adauga ouale batute, usturoiul zdrobit, 50g. parmezan ras si sare.
3.Se umplu fasiile de dovleac cu aceasta umplutura si se ruleaza.
4.Intr-un vas de Jena, se pune 1/2 din cantitatea de suc de rosii, peste se aseaza rulourile ,se acopera cu restul de suc de rosii si se presara parmezan ras.
5.Se pune vasul de Jena in cuptorul preincalzit, la 180*C, si se lasa pana se rumenesc rulourile.Preparatul se serveste cald cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro