Mancare chinezeasca...O reteta super rapida.

Ingrediente:

- 1/2 piept de pui taiat bucati mici
- 3 morcovi taiati rondele(sau betigase) subtiri
- o jumatate varza mica taiata fideluta
- 6 ciuperci taiate bucati mari
- 1 1/2 pahare supa pui
- 3 linguri bulion
- 3 linguri sos soia
- 1 ardei iute
- 2 catei usturoi

Mod de preparare:

Am inceput prin a pune orzeul la fiert.
Am taiat carnea fasii mici. Supa, coniacul si soia am amestecat-o intr-o cana. Separat am dizolvat amidonul in putina apa rece. Am uns wok-ul cu putin ulei si apoi l-am lasat sa se infierbinte bine. Am adaugat carnea de pui si am prajit 3 minute pana si-a schimbat culoarea. Se arunca si alunele peste carne si se mai lasa la prajit 3 minute. amestecati tot timpul. Am adaugat supa+coniac+soia si amidonul si am lasat inca 2 minute sa se lege sosul. Nu uita sa amesteci. Am stins focul si am adaugat prazul(sau ceapa verde daca aveti). Amestecati. Adaugati orezul si iar amestecati.

In 15 minute este gata!

O reteta propusa de: Brasoveanu Roxana (adaka)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu alune 2.