1.30 h
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
- 3 morcovi taiati julien
- 3 ardei taiati julien
- 2 cepe taiate marunt
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de miere
- 2 pahare vin alb sec
- 100 ml ulei masline
- 250 g ciuperci (1 cutie)
- 400 g cascaval
- 20 g sos de soia
- Garnitura de orez (Uncle Bens)
Mod de preparare
- Se taie pieptul de pui in 4 bucati
- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.
- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.
- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, se condimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.
- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.
- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Draghita Mariana (Brandusa)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana