1.30 h
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
- 3 morcovi taiati julien
- 3 ardei taiati julien
- 2 cepe taiate marunt
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de miere
- 2 pahare vin alb sec
- 100 ml ulei masline
- 250 g ciuperci (1 cutie)
- 400 g cascaval
- 20 g sos de soia
- Garnitura de orez (Uncle Bens)
Mod de preparare
- Se taie pieptul de pui in 4 bucati
- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.
- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.
- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, se condimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.
- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.
- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Draghita Mariana (Brandusa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?