IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de o reteta de piept de pui pe pat de legume? Incearca aceasta reteta delicioasa, mai ales ca poti vedea si pozele primite de la cititoare.
Timp de preparare:

1.30 h

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

- 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
- 3 morcovi taiati julien
- 3 ardei taiati julien
- 2 cepe taiate marunt
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de miere
- 2 pahare vin alb sec
- 100 ml ulei masline
- 250 g ciuperci (1 cutie)
- 400 g cascaval
- 20 g sos de soia
- Garnitura de orez (Uncle Bens)

Mod de preparare

- Se taie pieptul de pui in 4 bucati
- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.
- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.
- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, se condimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.
- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.
- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Draghita Mariana (Brandusa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Praz: beneficii, rețete și cultivare - ghid complet pentru mâncăruri fine și recolte bogate de praz Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad Două grupuri românești din industria cărnii, cu afaceri de peste 100 mil Euro, intră pe piața produselor Ready to Cook

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri