O reteta deosebit de gustoasa si aromata pentru Sfintele Pasti.
Timp de preparare:

150 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel,
  • 200ml.ulei,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 radacina mica de patrunjel,
  • 1 telina mica,
  • 2 foi de dafin,
  • 50ml.otet,
  • 2 fire de rozmarin,
  • 600g.cartofi,
  • 5 fire de ceapa verde,
  • 4 fire de usturoi verde,
  • sare, piper,
  • condimente pentru carne de miel;

Mod de preparare:

1. Se prepara marinata:patrunjelul, telina, usturoiul si rozmarinul se taie marunt, se adauga ulei, otet, 300ml. apa , foile de dafin, piper si sare grunjoasa.

2. In aceasta marinata se pune pulpa de miel, curatata de ppielite si se acopera castronul cu folie de plastic sau cu un capac si se lasa la frigider circa 3 ore.
Se scoate pulpa de miel din marinata si se pune intr-o tava adanca.Se condimenteaza cu condimentele pentru carne de miel, pe toate partile.

3. Marinata se toarna peste pulpa , se pun firele de ceapa si usturoi verde si se pune la cuptor.Dupa 80 minute de coacere, scoatem tava,intoarcem pulpa pe cealalta parte si asezam, de jur imprejurul ei cartofii intregi(folosim cartofi mai mici)si mai coacem 40 de minute, la foc mic spre mediu.In timpul coacerii, se stropeste friptura cu sosul din tava.Servim un vin rosu alaturi de aceasta friptura.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri