redusa
Ingrediente:
-1kg ceapa
-1morcov
-1ardei gras rosu
-3cartofi potriviti ca marime
-costita afumata
-marar
-bulion
-condimente
Mod de preparare:
Costita se taie bucati potrivite,se caleste putin in ulei,apoi se scoate pe o farfurie,in ceeasi tigaie in care au fost prajite acestea se calesc legumele:ceapa,morcovul, ardeiul tocate marunt,la foc mic.
Cand s-au calit si legumele se adauga costita,cartofii taiati cuburi,apa,se lasa la fier pana cand cartofii sunt patrunsi,apoi se adauga bulionul, sare sau condimentele.
Se introduce la cuptor pt 20 min aproximativ, se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Boureanu Ana-Maria (ana_maria2)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară