Mancare de cartofi cu costita afumata

redusa
Ingrediente:
-1kg ceapa
-1morcov
-1ardei gras rosu
-3cartofi potriviti ca marime
-costita afumata
-marar
-bulion
-condimente
Mod de preparare:
Costita se taie bucati potrivite,se caleste putin in ulei,apoi se scoate pe o farfurie,in ceeasi tigaie in care au fost prajite acestea se calesc legumele:ceapa,morcovul, ardeiul tocate marunt,la foc mic.
Cand s-au calit si legumele se adauga costita,cartofii taiati cuburi,apa,se lasa la fier pana cand cartofii sunt patrunsi,apoi se adauga bulionul, sare sau condimentele.
Se introduce la cuptor pt 20 min aproximativ, se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Boureanu Ana-Maria (ana_maria2)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare