O reteta pentru pregatirea crapului cu vin negru.
Timp de preparare:

1 ora

Dificultate:

medie

Ingrediente:

1kg crap
200 grame ulei,
2 linguri pasta de tomate
400gr vin negru
sare
piper macinat


Mod de preparare:

Se curata crapul, se spala si se taie bucati.Se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei si bucatele de peste. Se da la cuptor. Cand pestele s-a rumenit se adauga vin negru, piper macinat, pasta de bulion subtiata cu vin negru. Se lasa sa dea bine in clocot. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se aranjeaza pe un platou. Se poate garnisi cu ciuperci umplute sau inabusite.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Silvas Razvan (speedy110583)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri