redusa
Ingrediente:
salau (sau orice soi de peste)
ulei
otet
foi de dafin
coliandru
piper boabe.
Mod de preparare:
Pestele sa taie rondele groase (3-4 cm.) si se ajeaza in tava. Se acopera cu 2 parti de ulei si o parte otet de 9 gr.(din sticla). Se da la cuptor la foc foarte mic 1,5-2 ore.
Otetul dispare si uleil scade, totul devina aramiu, oasele se topesc.
Se serveste cald sau rece si la fel de bine se poate conserva punand in borcan pestele cu tot cu ulei completat cu ulei proaspat.
Borcanul se fierbe in bain marie.
O reteta propusa de: Tudor Marian (marian)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?