redusa
Ingrediente:
salau (sau orice soi de peste)
ulei
otet
foi de dafin
coliandru
piper boabe.
Mod de preparare:
Pestele sa taie rondele groase (3-4 cm.) si se ajeaza in tava. Se acopera cu 2 parti de ulei si o parte otet de 9 gr.(din sticla). Se da la cuptor la foc foarte mic 1,5-2 ore.
Otetul dispare si uleil scade, totul devina aramiu, oasele se topesc.
Se serveste cald sau rece si la fel de bine se poate conserva punand in borcan pestele cu tot cu ulei completat cu ulei proaspat.
Borcanul se fierbe in bain marie.
O reteta propusa de: Tudor Marian (marian)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie