Ingrediente
- 600 g melci
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura otet
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Melcii se tin intr-o oala cu apa si sare timp de minim o ora. Dupa aceasta perioada se scot si se clatesc bine cu apa rece. Se pun la fiert.
Se mai tin inca 2 ore si se scoate carnea din cochilii.
Usturoiul se piseaza si se pregateste cu sare, piper, otet, ulei si apa.
Se serveste cu melci.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.