O supa pentru o cina deosebita in familie.

Timp de preparare:

55 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

1kg.telina(radacina),
40g.unt,
3 dl. lapte,
4 dl. supa de carne,(poate fi si din cubulet),
30g.migdale feliate,
1 dl. frisca,
40g. faina,
frunze de telina verde,
sare,
1/2 lingurita cimbru,
piper alb macinat;


Mod de preparare:

1.Telina curatata si spalata se taie in bucati mici.
In putin unt se caleste.Se sareaza.Se presara faina, se adauga supa si laptele.Condimentam cu piper alb si cimbru.Se lasa la fiert , pe foc mic.
2.Cand telina s-a inmuiat, se pune toata compozitia in blender.Se incorporeaza putina frisca(nebatuta) si frunze de telina foarte marunt tocate.
3.La servire, ornam fiecare farfurie cu frisca batuta si migdale feliate si care, in prealabil, au fost prajite in unt.Insotim supa de un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Va recomandam si retetele:

Spanac cu rosii

Budinca de spanac

Perisoare dietetice

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri