Este o cina excelenta sau chiar un fel doi de duminica.
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

400g.piept de pui
2 linguri gem de prune(fara zahar)
150g.mustar
2 lingurite Knorr Delikat
50ml.ulei
piper alb

Legume:

200g.ceapa rosie
1 morcov
1ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
150g.zahar
3 linguri otet
piper alb
50ml.ulei

Omleta:

250g.spanac congelat
100g.faina
2 oua
50ml. ulei
usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

1.Carnea de pui taiata felii se tine o zi intr-o marinata facuta din gem de prune,mustar si piper.Inainte de a se frige ,se condimenteaza cu Knorr Delikat.
2.Legumele se taie jullien.Ceapa se taie rondele.Zaharul se caramelizeaza putin , se stinge cu apa fierbinte si otet.
3.In tigaie se caleste intai ceapa ,se adauga ardeii si, la sfarsit, morcovul fiert.Se acopera tigaia si se fierbe cca.10 minute.
4.Pentru omleta , se prajeste susanul.Separat se bat ouale , se adauga susanul racit , faina si se prajeste omleta.
5.Spanacul fiert se toaca , se amesteca cu sare ,piper alb , usturoi pisat dupa gust.Se umple omleta cu acest piure si se ruleaza.
6.Se servesc feliile de pui prajite cu omleta taiata oblic si legume.Peste carne se pun cateva linguri din marinata.Servim un vin alb sec cu acest preparat sau bere.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Va recomandam si retetele:

Spaghete cu vinete

Conopida cu smantana

Macaroane cu nuci

Ardei umpluti

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri