30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
400g.piept de pui
2 linguri gem de prune(fara zahar)
150g.mustar
2 lingurite Knorr Delikat
50ml.ulei
piper alb
Legume:
200g.ceapa rosie
1 morcov
1ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
150g.zahar
3 linguri otet
piper alb
50ml.ulei
Omleta:
250g.spanac congelat
100g.faina
2 oua
50ml. ulei
usturoi
sare
piper
Mod de preparare:
1.Carnea de pui taiata felii se tine o zi intr-o marinata facuta din gem de prune,mustar si piper.Inainte de a se frige ,se condimenteaza cu Knorr Delikat.
2.Legumele se taie jullien.Ceapa se taie rondele.Zaharul se caramelizeaza putin , se stinge cu apa fierbinte si otet.
3.In tigaie se caleste intai ceapa ,se adauga ardeii si, la sfarsit, morcovul fiert.Se acopera tigaia si se fierbe cca.10 minute.
4.Pentru omleta , se prajeste susanul.Separat se bat ouale , se adauga susanul racit , faina si se prajeste omleta.
5.Spanacul fiert se toaca , se amesteca cu sare ,piper alb , usturoi pisat dupa gust.Se umple omleta cu acest piure si se ruleaza.
6.Se servesc feliile de pui prajite cu omleta taiata oblic si legume.Peste carne se pun cateva linguri din marinata.Servim un vin alb sec cu acest preparat sau bere.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Va recomandam si retetele:
Spaghete cu vinete
Conopida cu smantana
Macaroane cu nuci
Ardei umpluti
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?