Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
8 fileuri de peste oceanic, sare, piper, 150 gr. cascaval, 1 lingura de hrean ras, 200 gr. cartofi; (4 portii)
Pentru pane: 1 albus de ou, 50 gr. migdale taiate subtire; pentru uns vasul: unt;
Mod de preparare:
Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras si cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar pe o parte.
Peste aceasta crema se aseaza felii subtiri de cartofi. Se aseaza 2 fileuri de peste unul peste altul, se prind cu scobitori. Se bate albusul de ou spuma, se trec fileurile de peste mai intai prin spuma, apoi prin migdalele taiate subtire, pe care se apasa cu mana ca sa adere cat mai bine peste fileuri.
Intr-un vas de Jena uns cu unt, se pun cu grija aceste fileuri, iar deasupra se aseaza cate o lingurita de unt pe fiecare fileu. In cuptorul preincalzit, se coac 15 minute, pana se rumenesc.
Servim preparatul cu salate, dupa gust.Nu uitam vinul alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară