Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
1 stiuca mare
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa
2 bucati de hrean
unt cat o nuca
200 ml smantana
1 lingura de faina
sare
piper boabe
Mod de preparare:
Pestele curatat se acopera cu un litru de apa in care se pune zarzavatul taiat rondele, ceapatocata marunt si o bucata de hrean taiat in patru. Se condimenteaza cu sare, piper boabe, se adauga unt si se lasa sa fiarba.
Cand pestele este fiert , se scoate din apa. Zeama se lasa sa scada la jumatate, se strecoara, se amesteca cu smantana frecata cu faina si se fierbe. Se toarna peste peste, iar hreanul ramas se rade si se presara peste sos.
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Tu cum pregatesti stiuca? Da click aici si trimite reteta ta.
Va recomandam si retetele:
Biscuiti
Salata de fructe
Crap cu vin negru
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.