Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
4 felii de carne de porc sau vitel(cca. 600 gr.), 1 manunchi de patrunjel verde, sare, cascaval, pentru pane: faina, ou, 50 gr. alune, 1 manunchi de patrunjel verde; pentru copt: unt
Mod de preparare:
Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.
Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori.
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frig pana sunt rumenite.Se servesc cu diferite garnituri si cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei