Ingrediente
blat:
- 10 oua
- 6 linguri de ulei
- 12 linguri de faina
- 7 linguri de smantana
- ulei
- sare
umplutura:
- carnaciori
- sunca presata 2-3 felii
- masline
- 150 g ciuperci
- 1 ardei gras
- cascaval
Mod de preparare
Smantana se amesteca cu ouale si apoi se pune faina si uleiul si sare dupa gust. Alautul se pune intr-o tava unsa cu ulei (uleiul trebuie sa fie incins).
Sunca si carnaciorii se taie in feliute, la fel si cascavalul iar ardeii trebuie taiati in rondele. Totul se pune in tava si peste aceasta se pun feliile de cascaval.
Se tine la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Pizza Margherita
Pizza cu iaurt
Pizza antirid
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri