Ingrediente
blat:
- 10 oua
- 6 linguri de ulei
- 12 linguri de faina
- 7 linguri de smantana
- ulei
- sare
umplutura:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- carnaciori
- sunca presata 2-3 felii
- masline
- 150 g ciuperci
- 1 ardei gras
- cascaval
Mod de preparare
Smantana se amesteca cu ouale si apoi se pune faina si uleiul si sare dupa gust. Alautul se pune intr-o tava unsa cu ulei (uleiul trebuie sa fie incins).
Sunca si carnaciorii se taie in feliute, la fel si cascavalul iar ardeii trebuie taiati in rondele. Totul se pune in tava si peste aceasta se pun feliile de cascaval.
Se tine la cuptor aproximativ jumatate de ora.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Pizza Margherita
Pizza cu iaurt
Pizza antirid
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră