IN ACEST ARTICOL:
Este o mancare usoara si aromata.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):

  • 4 bucati piept de curcan sau pui (600g.),
  • sare,
  • piper,
  • 20g.unt topit,
  • 2 mere(400g.),
  • 1 ceapa rosie,
  • 1/4 concentrat de carne de pasare (Knorr+apa),
  • 2 linguri mustar potrivit de iute,
  • 1 pahar frisca nebatuta sau smantana subtire (150g.)

Mod de preparare:

1.Se spala carnea , se zvanta, se condimenteaza si se prajeste cca. 7 minute in untul incins.

2.Merele spalate si curatate , se taie mai intai in doua , se indeparteaza partea lemnoasa si semintele si pe urma se taie felii.Ceapa se curata si se taie rondele subtiri.

3.Se scoate carnea din tigaie si se tine la cald .Merele si ceapa se calesc si ele in unt .Se amesteca zeama de carne , mustarul si frisca sau smantana , se toarna peste mere si se lasa sa fiarba incet aproximativ 2 minute.Se leaga dupa gust -cu putina faina sau amidon-, se introduc bucatile de carne in sos si se servesc imediat cu piure de cartofi si un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Tu cum pregatesti puiul? Da click aici si trimite reteta ta!

Va recomandam si urmatoarele retete:

Bombe de legume

Andive surpriza

Piept de pui cu sos de nuci

Salata de ton 3

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Snițele de pui pufoase - Rețeta delicioasă și ușor de preparat Două grupuri românești din industria cărnii, cu afaceri de peste 100 mil Euro, intră pe piața produselor Ready to Cook Parmezanul: Ce este Parmezanul, beneficiile acestei brânze nobile și Utilizări în bucătărie |Ghid Complet

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri