Timp de preparare:
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 600g.sparanghel,
- 1 cub de supa Knorr sau
- 200g. smantana,
- 60g.zahar,
- 30g.faina,
- sare;
Mod de preparare:
Se spala sparanghelul , se taie 2 cm.din fiecare bucata(varfurile) si se pun la fiert in apa cu sare si zahar.
Resturile de sparanghel se toaca marunt si se fierb in supa pe care o pregatim din cubul concentrat.Cand sunt bine fierte , se paseaza manual sau cu mixerul(blenderul).Intre timp, smantana se amesteca cu faina si se adauga supa in care au fiert bucatile de sparanghel si care a fost strecurata.
Se pun la foc mic. Se serveste fierbinte , cu sparanghelul care a fiert in apa cu sare si zahar si cu crutoane.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?