Supa-crema de sparanghel

12:02, 7 Februarie 2008 publicat în Retete culinare

Este o supa usoara, dar deosebit de gustoasa.

Timp de preparare:

25 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 600g.sparanghel,
  • 1 cub de supa Knorr sau
  • 200g. smantana,
  • 60g.zahar,
  • 30g.faina,
  • sare;

Mod de preparare:

Se spala sparanghelul , se taie 2 cm.din fiecare bucata(varfurile) si se pun la fiert in apa cu sare si zahar.
Resturile de sparanghel se toaca marunt si se fierb in supa pe care o pregatim din cubul concentrat.Cand sunt bine fierte , se paseaza manual sau cu mixerul(blenderul).Intre timp, smantana se amesteca cu faina si se adauga supa in care au fiert bucatile de sparanghel si care a fost strecurata.
Se pun la foc mic. Se serveste fierbinte , cu sparanghelul care a fiert in apa cu sare si zahar si cu crutoane.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Citeste si:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten
Cea mai simplă rețeta de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri