Ingrediente crap la cuptor:
- 1 crap
- 2 linguri cu virf de unt,
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- o lamiie
- 6-7 linguri de ulei
- 2-3 catei de usturoi
- 2 cepe
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- 1 pahar mic cu vin
Mod de preparare crap la cuptor:
Curatati si spalati pestele, taiati-l in bucati potrivite, asezati-le intr-o tava emailata, presarati-le cu sare, cimbru, piper, apoi asterneti ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.
Adaugati usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra turnati uleiul si vinul. Dati vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute.
Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Chirculescu Ilie (ilie0001)
Tu cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta!
Va recomandam si retetele:
Pui cu alune
Rata cu portocale
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare