Ingrediente crap la cuptor:
- 1 crap
- 2 linguri cu virf de unt,
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- o lamiie
- 6-7 linguri de ulei
- 2-3 catei de usturoi
- 2 cepe
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- 1 pahar mic cu vin
Mod de preparare crap la cuptor:
Curatati si spalati pestele, taiati-l in bucati potrivite, asezati-le intr-o tava emailata, presarati-le cu sare, cimbru, piper, apoi asterneti ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.
Adaugati usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra turnati uleiul si vinul. Dati vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute.
Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Chirculescu Ilie (ilie0001)
Tu cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta!
Va recomandam si retetele:
Pui cu alune
Rata cu portocale
Psihologie: Cât de mult ești dispus să “sacrifici” în numele relației?

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili