Ingrediente crap la cuptor:
- 1 crap
- 2 linguri cu virf de unt,
- 3-4 rosii
- 3 ardei grasi
- o lamiie
- 6-7 linguri de ulei
- 2-3 catei de usturoi
- 2 cepe
- patrunjel
- sare
- piper
- cimbru
- 1 pahar mic cu vin
Mod de preparare crap la cuptor:
Curatati si spalati pestele, taiati-l in bucati potrivite, asezati-le intr-o tava emailata, presarati-le cu sare, cimbru, piper, apoi asterneti ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.
Adaugati usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra turnati uleiul si vinul. Dati vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute.
Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Chirculescu Ilie (ilie0001)
Tu cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta!
Va recomandam si retetele:
Pui cu alune
Rata cu portocale
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.