O reteta deosebita pentru a pregati un crap la cuptor. Incearca si aceasta reteta primita din partea unui cititor fidel.

Ingrediente crap la cuptor:

  • 1 crap
  • 2 linguri cu virf de unt,
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • o lamiie
  • 6-7 linguri de ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 pahar mic cu vin

Mod de preparare crap la cuptor:

Curatati si spalati pestele, taiati-l in bucati potrivite, asezati-le intr-o tava emailata, presarati-le cu sare, cimbru, piper, apoi asterneti ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.

Adaugati usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra turnati uleiul si vinul. Dati vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute.
Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Chirculescu Ilie (ilie0001)

Tu cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta!

Va recomandam si retetele:

Pui cu alune

Rata cu portocale


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crap la cuptor.