Parfe de cacao

30 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
3 galbenusuri;
250 ml lapte;
150 g zahar pudra;
1 lingurita faina;
2-3 linguri cacao;
1-2 pachetele zahar vanilat;
500 gr. frisca proaspata.
Mod de preparare:
Se freaca foarte bine galbenusurile cu zaharul,faina si cacao (treptat), apoi se adauga laptele si dupa ce a-ti omogenizat totul foarte bine se fierbe in bain-marie.Compozitia se bate cu telul pana se ingroasa, se aromeaza cu vanilie si dupa ce se raceste se incorporeaza frisca.
Se toarna in forme si se pune la inghetat fara sa se amestece. Se poate servi dupa preferinte, cu zmeura sau fragi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei