Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 ficat de gasca, pipota, inima, pielea din jurul gatului(scoasa astfel incat sa ramana intreaga), 1 ou fiert, 1 ou crud, 1 felie de franzela inmuiata in lapte, 2 linguri de patrunjel verde tocat, 1 ceapa, sare, piper;
Mod de preparare:
Se fierg inima si pipota , iar ficatul se inabusa in putin unt.Se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt si topita in unt sau in grasime de pasare.
Se amesteca tocatura cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors , patrunjelul , sare , piper , oul crud si cel fiert , taiat cubulete.Se umple pielea gatului si se coase la capete.
Se fierbe inabusit in putina apa cu grasime . pe foc mic.Dupa ce pielea s-a inmuiat , se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste taiat felii, dupa ce s-a racit.Acompaniem preparatul de muraturi asortate si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Gat de gasca umplut

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- inima de gasca
- pipota de gasca
Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?