Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 ficat de gasca, pipota, inima, pielea din jurul gatului(scoasa astfel incat sa ramana intreaga), 1 ou fiert, 1 ou crud, 1 felie de franzela inmuiata in lapte, 2 linguri de patrunjel verde tocat, 1 ceapa, sare, piper;
Mod de preparare:
Se fierg inima si pipota , iar ficatul se inabusa in putin unt.Se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt si topita in unt sau in grasime de pasare.
Se amesteca tocatura cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors , patrunjelul , sare , piper , oul crud si cel fiert , taiat cubulete.Se umple pielea gatului si se coase la capete.
Se fierbe inabusit in putina apa cu grasime . pe foc mic.Dupa ce pielea s-a inmuiat , se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste taiat felii, dupa ce s-a racit.Acompaniem preparatul de muraturi asortate si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Gat de gasca umplut
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- inima de gasca
- pipota de gasca
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară