Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 ficat de gasca, pipota, inima, pielea din jurul gatului(scoasa astfel incat sa ramana intreaga), 1 ou fiert, 1 ou crud, 1 felie de franzela inmuiata in lapte, 2 linguri de patrunjel verde tocat, 1 ceapa, sare, piper;
Mod de preparare:
Se fierg inima si pipota , iar ficatul se inabusa in putin unt.Se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt si topita in unt sau in grasime de pasare.
Se amesteca tocatura cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors , patrunjelul , sare , piper , oul crud si cel fiert , taiat cubulete.Se umple pielea gatului si se coase la capete.
Se fierbe inabusit in putina apa cu grasime . pe foc mic.Dupa ce pielea s-a inmuiat , se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste taiat felii, dupa ce s-a racit.Acompaniem preparatul de muraturi asortate si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Gat de gasca umplut

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- inima de gasca
- pipota de gasca
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare