Timp de preparare:
5 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
2-3 oua de persoana
feliute subtiri de slanina afumata de calitate
Rosii
Sare
Piper
Mod de preparare:
Se taie slaninuta felii subtiri si se rumeneste usor intr-o tigaie de teflon sau de clatite nu foarte inalta.Se intorc si pe partea cealalta Se sparg ouale peste slaninuta si se reduce focul ca sa nu se arda ochiurile. Se sareaza si se pipereaza. Cand sunt gata se "aluneca" pe farfurie, se aseaza alaturi felii subtiri de rosii (semilune), se pune pe masa unt si se ofera paine prajita (toast). La toate astea merge o cafea tare si gem de fructe de padure tot pe toast la sfarsit! Pofta buna!
Sfat: totul depinde de calitatea slaninei afumate: daca nu gasiti ce trebuie, faceti cu kaiser/sunculita.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Iordache Nina (iordachenina)
Ochiuri cu slaninuta

Vizionare placuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?