7 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-4 OUA
-250.grame de sunca(slanina porc)
-sare dupa gust
-20 grame branza
ulei, o picatura pentru ungerea tigaii
Mod de preparare:
Se taie sunca cubulete si se pune la foc mic pana se fac aurii ,apoi se vor pune in castron fara grasimea care va ramane dupa ce va fi topita .
Se vor pune 4 oua peste sunca obtinuta si se va adauga si branza si sarea ,apoi se va amesteca precum omleta .
Se va incalzi tigaia cu acea picatura de ulei si se va turna compozitia .
Pofta buna
O reteta propusa de: Mereuta Sandu (smereutza)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară