Omleta

7 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-4 OUA
-250.grame de sunca(slanina porc)
-sare dupa gust
-20 grame branza
ulei, o picatura pentru ungerea tigaii
Mod de preparare:
Se taie sunca cubulete si se pune la foc mic pana se fac aurii ,apoi se vor pune in castron fara grasimea care va ramane dupa ce va fi topita .
Se vor pune 4 oua peste sunca obtinuta si se va adauga si branza si sarea ,apoi se va amesteca precum omleta .
Se va incalzi tigaia cu acea picatura de ulei si se va turna compozitia .
Pofta buna
O reteta propusa de: Mereuta Sandu (smereutza)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!