Omleta MEREUTA.
Timp de preparare:
7 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

-4 OUA
-250.grame de sunca(slanina porc)
-sare dupa gust
-20 grame branza
ulei, o picatura pentru ungerea tigaii

Mod de preparare:

Se taie sunca cubulete si se pune la foc mic pana se fac aurii ,apoi se vor pune in castron fara grasimea care va ramane dupa ce va fi topita .
Se vor pune 4 oua peste sunca obtinuta si se va adauga si branza si sarea ,apoi se va amesteca precum omleta .
Se va incalzi tigaia cu acea picatura de ulei si se va turna compozitia .

Pofta buna

O reteta propusa de: Mereuta Sandu (smereutza)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri