60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1pui de 1,3 kg. dezosat si taiat cubulete,2 linguri ulei de masline, 1 lingura praf de curry, sare, piper, 1 manunchi de rozmarin verde, 2 cepe, 2 lamai taiate felii, 1 sticla de sampanie, 4 cuisoare, 1 manunchi de patrunjel verde;
Mod de preparare:
Se pun bucatile de pui intr-o tigaie si se prajesc in ulei 5-8 minute .Se sareaza, pipereaza si se pudreaza cu praful de curry.Se adauga aromele, cuisoarele, lamaia,ceapa taiata si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.Se pune 1/2 de sticla de sampanie peste carne si se fierbe inca 10 minute. Se adauga restul de sampanie si se mai fierbe 10 minute.
Se serveste cald.
Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară