Oua la capac 2

15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-3oua
-2 rosii mari
-ulei
-sare
-2 catei de usturoi sau 50g cascaval
Mod de preparare:
Rosiile se taie cuburi si se pun intr-o tigaie de prajit cu 2 linguri de ulei si un praf de sare. Dupa 5 minte se sparg 3 oua si se pun intregi, peste oua.
Se rade cascavalul sau se presara usturoiul taiat marunt. Se pune capac si se lasa 10 minute la foc mic.
Pofta buna!!
O reteta propusa de: Claudia (claudia69)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!