45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
file de somon
1 pateu de somon afumat la 4 portii
o cutie mate de smintana
4 cartofi
Mod de preparare:
intr-un vas se anesteca smintana cu pateul de somon, la care se adauga condimente dupa gust (de preferat Condimente mediteraniene Knorr)
fileul de somon se sareaza, se aseaza intr-o tava sau vas de de sticla termorezistenta unsa cu unt
sosul obtinut mai sus se toarna peste somon si se introduce in cuporul preincalzit (se poate prepara si la microunde)unde se tine la foc moderat cca 15 - 20 min.
cartofii curatati si taiati cubulete se fierb in apa cu sare,
peste cartofii scursi de apa si inca calzi, asezati intr-un castron, se toarna 2 lingurite ulei de masline, condimente dupa gust(oregano, rozmarin, menta, busuioc) si 3 lingurite de suc de lamaie, se lasa 5 minute acoperiti inainte de a fi serviti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vacaru Eugenia (vacarue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară