45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
file de somon
1 pateu de somon afumat la 4 portii
o cutie mate de smintana
4 cartofi
Mod de preparare:
intr-un vas se anesteca smintana cu pateul de somon, la care se adauga condimente dupa gust (de preferat Condimente mediteraniene Knorr)
fileul de somon se sareaza, se aseaza intr-o tava sau vas de de sticla termorezistenta unsa cu unt
sosul obtinut mai sus se toarna peste somon si se introduce in cuporul preincalzit (se poate prepara si la microunde)unde se tine la foc moderat cca 15 - 20 min.
cartofii curatati si taiati cubulete se fierb in apa cu sare,
peste cartofii scursi de apa si inca calzi, asezati intr-un castron, se toarna 2 lingurite ulei de masline, condimente dupa gust(oregano, rozmarin, menta, busuioc) si 3 lingurite de suc de lamaie, se lasa 5 minute acoperiti inainte de a fi serviti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vacaru Eugenia (vacarue)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana