30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
2 buc. piept de pui
2 gogosari la otet sau proaspeti
50 g kaizer
50 g cabanos sau carnati afumati
30 g casacaval
Mod de preparare:
Se bate pieptul ca pe snitel, se pune o felie de kaizer, o felie de cascaval, o bucatica de cabanos (cat incape), doua felii subtiri de gogosar apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Se pune intr-o tava cu putin unt sau ulei si se da la cuptor 20 min.
O reteta propusa de: Mitrea Ancuta (anka)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana