Un produs culinar foarte la indemana fiecruia, facil,nu prea scump, gustos i cu in miros aparte : mai f-m o dat !!!
Timp de preparare:
40-45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:
250 grame fin, patru ou, un praf de copt, 100 ml. vin alb (eu recomand Sauvignon blanc de Jidvei),100 ml. ulei, 100 grame msline verzi(neaprat verzi i fr samburi),100 grame cacaval, 100 grame kaizer sau alt carne semipreparat, 200 ml. coniac(eu recomand coniacul Jidvei) sau palinc de 54 de grade i o sticl de vin rou de calitate, dulce sau demidulce .


Mod de preparare:

Se bat foarte bine oule intregi,neseparate, se adaug fina, praful de copt stins in lapte sau zeam de lmaie(poate fi i ap, la nevoie), uleiul i vinul, pan la omogenizare complet,se adaug cacavalul,mslinele i kaizerul tiate in prealabil in cubulee de aproximativ 1 cmc i se amestec din nou pan la omogenizare complet.Toate aceste operaii se pot face intr-un vas emailat saui chiar un bol de plastic .
Dup omogenizare, se rstoarn coninutul intr-o tav tapetat in prealabil cu ulei i fin, fundul tvii i pereii imbrcai in folie se staniol,pentru a evita lipirea i se d la cuptoru incns moderat .Pan se coace preparatul, se st de vorb cu coniacul, dup aproximativ trei sferturi de or se scoate tava din cuptor, se rstoarn preparatul pe un platou i se poate consuma fie fierbinte, fie rece, stropit bine cu vinul rou la sfarit
Menionez c am aflat aceast reet dela TV-actria Monica Ghiu,am reuit-o de fiecare dat !!!
Iat o mas de sear excelent !
POFT BUN !

O reteta propusa de: Boocan Adrian (adibozzocelcumplit)

Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite-o.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri