40-45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
250 grame f�in�, patru ou�, un praf de copt, 100 ml. vin alb (eu recomand Sauvignon blanc de Jidvei),100 ml. ulei, 100 grame m�sline verzi(neap�rat verzi �i f�r� samburi),100 grame ca�caval, 100 grame kaizer sau alt� carne semipreparat�, 200 ml. coniac(eu recomand coniacul Jidvei) sau palinc� de 54 de grade �i o sticl� de vin ro�u de calitate, dulce sau demidulce .
Mod de preparare:
Se bat foarte bine ou�le intregi,neseparate, se adaug� f�ina, praful de copt stins in lapte sau zeam� de l�maie(poate fi �i ap�, la nevoie), uleiul �i vinul, pan� la omogenizare complet�,se adaug� ca�cavalul,m�slinele �i kaizerul t�iate in prealabil in cubule�e de aproximativ 1 cmc �i se amestec� din nou pan� la omogenizare complet�.Toate aceste opera�ii se pot face intr-un vas emailat saui chiar un bol de plastic .
Dup� omogenizare, se r�stoarn� con�inutul intr-o tav� tapetat� in prealabil cu ulei �i f�in�, fundul t�vii �i pere�ii imbr�ca�i in folie se staniol,pentru a evita lipirea �i se d� la cuptoru� inc�ns moderat .Pan� se coace preparatul, se st� de vorb� cu coniacul, dup� aproximativ trei sferturi de or� se scoate tava din cuptor, se r�stoarn� preparatul pe un platou �i se poate consuma fie fierbinte, fie rece, stropit bine cu vinul ro�u la sfar�it
Men�ionez c� am aflat aceast� re�et� dela TV-actri�a Monica Ghiu��,am reu�it-o de fiecare dat� !!!
Iat� o mas� de sear� excelent� !
POFT� BUN� !
O reteta propusa de: Bo�ocan Adrian (adibozzocelcumplit)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite-o.
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro