90 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Stiuca de marime medie,sa poata incapea in tava de cuptor,2cepi fierte si date prin masina de tocat,2-3linguri smantana,2felii franzela alba decojita si inmuiata in lapte,piper alb dupa gust,sare si patrunjel verde,un albus batut spuma.
Mod de preparare:
Se beleste stiuca,se are grija sa nu se ciupeasca,trebuie putina indemanare.Dupa ce s-a curatat foarte bine carnea de pe sira si piele se da prin masina de tocat,cu sita foarte fina ,impreuna cu ceapa fiarta si patrunjelul. Se amesteca cu restul ingredientelor dupa care se coase stiuca.
Se baga la cuptor la foc potrivit in jur de 40 minute ,asezata in tava pe un strat de pesmet presarat in uleiul din tava.Din cand in cand se unge cu uleiul din tava pentru a se rumeni frumos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ciobanu Dana (anays)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară