90 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Stiuca de marime medie,sa poata incapea in tava de cuptor,2cepi fierte si date prin masina de tocat,2-3linguri smantana,2felii franzela alba decojita si inmuiata in lapte,piper alb dupa gust,sare si patrunjel verde,un albus batut spuma.
Mod de preparare:
Se beleste stiuca,se are grija sa nu se ciupeasca,trebuie putina indemanare.Dupa ce s-a curatat foarte bine carnea de pe sira si piele se da prin masina de tocat,cu sita foarte fina ,impreuna cu ceapa fiarta si patrunjelul. Se amesteca cu restul ingredientelor dupa care se coase stiuca.
Se baga la cuptor la foc potrivit in jur de 40 minute ,asezata in tava pe un strat de pesmet presarat in uleiul din tava.Din cand in cand se unge cu uleiul din tava pentru a se rumeni frumos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ciobanu Dana (anays)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor