IN ACEST ARTICOL:
In genul mancarii tailandeze, gustoasa si mai sanatoasa. De preferat folosirea unui wak- tigaie chinezeasca.
Timp de preparare:
15-20 min

Dificultate:
medie

Ingrediente:

Praz, ardei (rosu si verde),radacina morcov, patrinjel,telina, 2-3 ciuperci un piept de pui,sare ,piper macinat (mozaic-rosu verde si negru) ulei de masline si de arahiode,sos de soia ,putin ginger si 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se taie toate componentele sub forma de suvite, deci pe lung nu pe lat inclusiv carnea de pui, cam se 0,5-1cm latime
In mod tipic se pune in wok o mica cantitate de ulei de arahide de calitate, cam 2-3 linguri si se incalzeste la foc maxim, se adauga in ulei bucati de usturoi si ginger proaspat tocate marunt pentru a-l aromatiza apoi sunt scoase imediat pentru a nu se arde si se`adauga 2 linguri ulei de masline.

Dupa care se caleste carnea in uleiul incins, fiind amestecata intr-un mod specific, ridicand-o repetat de cateva ori spre peretii vasului se adauga pe rand legumele amestecan in acelasi mod din interior ia extremitatea vasului, se acopera si se lasa la foc mic ica 10 min.

Pofta buna !


O reteta propusa de: Fag Leontin (leontyn)

Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri