15-20 min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Praz, ardei (rosu si verde),radacina morcov, patrinjel,telina, 2-3 ciuperci un piept de pui,sare ,piper macinat (mozaic-rosu verde si negru) ulei de masline si de arahiode,sos de soia ,putin ginger si 2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Se taie toate componentele sub forma de suvite, deci pe lung nu pe lat inclusiv carnea de pui, cam se 0,5-1cm latime
In mod tipic se pune in wok o mica cantitate de ulei de arahide de calitate, cam 2-3 linguri si se incalzeste la foc maxim, se adauga in ulei bucati de usturoi si ginger proaspat tocate marunt pentru a-l aromatiza apoi sunt scoase imediat pentru a nu se arde si se`adauga 2 linguri ulei de masline.
Dupa care se caleste carnea in uleiul incins, fiind amestecata intr-un mod specific, ridicand-o repetat de cateva ori spre peretii vasului se adauga pe rand legumele amestecan in acelasi mod din interior ia extremitatea vasului, se acopera si se lasa la foc mic ica 10 min.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Fag Leontin (leontyn)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an