Ingrediente
- 2 linguri de apa
- o lingura de ulei
- 1 ou
- faina cat greutatea oului
- patrunjel taiat marunt
Oul, uleiul si apa se pun intr-o cana si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca si ea bine pana cand nu mai exista niciun fel de cocoloase.
In momentul in care supa fierbe, aceasta compozitie din cana se lasa sa se scurga in fir subtire. In supa se formeaza fulgi mici.
Se continua fierberea inca 5 minute.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.