Acesti fulgi sunt excelenti pentru supa de zarzavat sau pentru cea de carne.
Acesti fulgi sunt excelenti pentru supa de zarzavat sau pentru cea de carne.

Ingrediente

  • 2 linguri de apa
  • o lingura de ulei
  • 1 ou
  • faina cat greutatea oului
  • patrunjel taiat marunt
Mod de preparare

Oul, uleiul si apa se pun intr-o cana si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca si ea bine pana cand nu mai exista niciun fel de cocoloase.

In momentul in care supa fierbe, aceasta compozitie din cana se lasa sa se scurga in fir subtire. In supa se formeaza fulgi mici.

Se continua fierberea inca 5 minute.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri