Ingrediente:
-cimbru
-piper
-busuioc marar si in compozitie si pe fundul vasului in care se fierb apoi un ciolan sau o bucatica de sunca afumata dar nu multa! le da o savoare aparte adevaratelor sarmalute ardelenesti
Mod de preparare:
La fel ca restul retetelor de sarmale dar fierte la foc mic si daca e posibil in vase de lut.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Gligor Maria (miagligor)
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Sarmale
Vizionare placuta
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani