Ingrediente:
-cimbru
-piper
-busuioc marar si in compozitie si pe fundul vasului in care se fierb apoi un ciolan sau o bucatica de sunca afumata dar nu multa! le da o savoare aparte adevaratelor sarmalute ardelenesti
Mod de preparare:
La fel ca restul retetelor de sarmale dar fierte la foc mic si daca e posibil in vase de lut.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Gligor Maria (miagligor)
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Sarmale

Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie