Ingrediente:
-cimbru
-piper
-busuioc marar si in compozitie si pe fundul vasului in care se fierb apoi un ciolan sau o bucatica de sunca afumata dar nu multa! le da o savoare aparte adevaratelor sarmalute ardelenesti
Mod de preparare:
La fel ca restul retetelor de sarmale dar fierte la foc mic si daca e posibil in vase de lut.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Gligor Maria (miagligor)
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE !
Sarmale
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară