20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200g cotlet
- 30g cascaval
- 30g sunca presata
- 200g pesmet
- 2 oua
Se bate bine cotletul, apoi se pune sunca si cascavalul si se infasoara, se da prin ouale batute, apoi prin pesmet. Se prajeste la foc mic.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cristian Avasiloaiei (cer)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie