Ingrediente
- 7 felii de limba
- 2 cepe (100 grame)
- 3 ardei grasi
- 500 g rosii
- 100 ml ulei
- 100 ml vin
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o craticioara si se caleste ceapa taiata in felii subtiri. Se pune putina sare si se lasa pe foc pana devine lucioasa.
Se pune si ardeiul gras taiat si el in felii subitiri. Se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute.
Se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii plus toate ingredientele si putina supa din cea in care a fiert limba.
Se mai pune putina sare si se amesteca foarte bine.
Preparatul se tine la cuptor timp de 20 de minute.
Este delicioasa rece.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei