Ingrediente
- 7 felii de limba
- 2 cepe (100 grame)
- 3 ardei grasi
- 500 g rosii
- 100 ml ulei
- 100 ml vin
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o craticioara si se caleste ceapa taiata in felii subtiri. Se pune putina sare si se lasa pe foc pana devine lucioasa.
Se pune si ardeiul gras taiat si el in felii subitiri. Se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute.
Se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii plus toate ingredientele si putina supa din cea in care a fiert limba.
Se mai pune putina sare si se amesteca foarte bine.
Preparatul se tine la cuptor timp de 20 de minute.
Este delicioasa rece.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.