Ingrediente
- 7 felii de limba
- 2 cepe (100 grame)
- 3 ardei grasi
- 500 g rosii
- 100 ml ulei
- 100 ml vin
- sare
- patrunjel
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o craticioara si se caleste ceapa taiata in felii subtiri. Se pune putina sare si se lasa pe foc pana devine lucioasa.
Se pune si ardeiul gras taiat si el in felii subitiri. Se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute.
Se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii plus toate ingredientele si putina supa din cea in care a fiert limba.
Se mai pune putina sare si se amesteca foarte bine.
Preparatul se tine la cuptor timp de 20 de minute.
Este delicioasa rece.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară