- 200 g creier de vitel
- 100 g sunca
- 4 oua
- o ceapa mai mica
- 60 g ulei
- patrunjel tocat marunt
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se taie si se pune intr-o tigaie cu ulei si se tine putin pe foc. Se adauga creierul si se prajeste timp de cateva minute. Trebuie taiat in doua daca este prea gros. Se pune si sarea si piperul peste.
Ouale se bat bine intr-un castronel, se pune sunca taiata in bucatele mici peste ele, putin piper, sare si patrunjel tocat. Se rastoarna peste creier. Se lasa sa se prajeasca in continuare ca sa se faca si ouale. Se intoarce creierul pe ambele parti ca sa se prajeasca bine.
Este delicios cald.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie