- 200 g creier de vitel
- 100 g sunca
- 4 oua
- o ceapa mai mica
- 60 g ulei
- patrunjel tocat marunt
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se taie si se pune intr-o tigaie cu ulei si se tine putin pe foc. Se adauga creierul si se prajeste timp de cateva minute. Trebuie taiat in doua daca este prea gros. Se pune si sarea si piperul peste.
Ouale se bat bine intr-un castronel, se pune sunca taiata in bucatele mici peste ele, putin piper, sare si patrunjel tocat. Se rastoarna peste creier. Se lasa sa se prajeasca in continuare ca sa se faca si ouale. Se intoarce creierul pe ambele parti ca sa se prajeasca bine.
Este delicios cald.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.