- 200 g creier de vitel
- 100 g sunca
- 4 oua
- o ceapa mai mica
- 60 g ulei
- patrunjel tocat marunt
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se taie si se pune intr-o tigaie cu ulei si se tine putin pe foc. Se adauga creierul si se prajeste timp de cateva minute. Trebuie taiat in doua daca este prea gros. Se pune si sarea si piperul peste.
Ouale se bat bine intr-un castronel, se pune sunca taiata in bucatele mici peste ele, putin piper, sare si patrunjel tocat. Se rastoarna peste creier. Se lasa sa se prajeasca in continuare ca sa se faca si ouale. Se intoarce creierul pe ambele parti ca sa se prajeasca bine.
Este delicios cald.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse