- 300 g carne de vaca fiarta
- 350 g de telina, morcov fierte
- 200 ml smantana
- 150 g franzela
- 100 ml lapte
- 5 oua
- o ceapa
- 100 g unt
- ulei
- sare
Mod de preparare
Carnea se fierbe bine si apoi se da prin masina de tocat impreuna cu telina, morcovii si paine inmuiata in lapte, ceapa tocata si calita putin inainte.
La aceasta compozitie se pune smantana galbenusurile de oua dar si sare si piper dupa gust..
Se amesteca foarte bine si se pun si albusurile batute si ele pana se formeaza o spuma tare.
Totul se pune intr-o cratita care este unsa in prealabil cu putin unt.
Aceasta cratita se pune intr-o tava cu apa fierbinte in cuptor. Se tine cam o ora cat sa se rumeneasca. Se tine in cratita pentru ca este moale.
Se tine la frigider si se poate servi pe paine sau pentru tartine.
Pofta buna!
La multi ani si un An Nou fericit!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare