50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru foi :
- 300 gr faina
- un ou
- 1 pahar de vin cu ulei
- 150 zahar
- 1praf de amoniac stins cu zeama de lamiie
- 300 ml lapte
- 4 lamii coaja si zeama
- un pachet de unt
- 3-4 linguri de faina
- 250gr .zahar
Mod de preparare:
Se amesteca oul cu zaharul si uleiul se incorporeaza faina se pune si praf de amoniac stins si rezulta o coca care se imparte in 3. se coc 3 foi pe dosul tavii de aragaz (aprox 10-15 min) se scot fara a se rupe!! Crema: 300 ml lapte se fierb cu 250 zahar cind zahar e dizolvat se adauga zeama si coaja de la lamii si 4 linguri de faina se tine la foc mic sau pe bain -marie pina se ingroasa!
Se da deoparte cind se racoreste putin se adauga untul frecind continuu .Se pune crema intre foi si se taie a 2 zi.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hostiuc Liliana (liliana_hostiuc)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?