- 200 g zahar
- 150 g nuci macinate
- lapte
- esenta de rom
Zaharul se pune intr-o craticioara si se acopera cu lapte.
Se fierbe la foc potrivit pana se obtine un sirop foarte gros peste care se adauga nucile macinate.
Se mai lasa sa fiarba putin, cat sa dea in clocot si se amesteca fara oprire pana cand devine ca o pasta vascoasa.
Se da la o parte de pe foc si se pune esenta de rom.
Compozitia se imparte in 2 parti, una mai mica una mai mare. Cantitatea mai mare se lasa alba iar cealalta se coloreaza cu putin colorant vegetal comestibil.
Din martipanul alb se formeaza un picior de ciuperca mai mare si cate mai mici. Din martipanul rosu se fac caciulitele ciupercilor.
Se lasa sa se usuce pe un platou.
Sunt excelente!
Pofta buna!
Echipa Delly iti ureaza SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?