Ingrediente
- 100 g unt
- 65 g faina
- 25 g chimen
- sare
- 250 g crutoane
- 3 litri de apa
Mod de preparare
Intr-un alt vas, craticioara, se pune untul si apoi faina. Se lasa pe foc cat sa se rumeneasca. Peste aceasta compozitie se puen chimenul
Se mai lasa pe foc timp de max. 2 minute si apoi se adauga apa cu sare si mai fierbe timp de un sfert de ora.
Compozitia se strecoara si se serveste cu crutoane.
Recomandare: In loc de cei 3 litri de apa se poate pregati in prealabil o supa de legume. Este mult mai delicioasa.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti supa? Da click aici si spune-me reteta ta.
Pentru a afla mai multe despre chimen intrati aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Chimen
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?