Ingrediente
- 100 g unt
- 65 g faina
- 25 g chimen
- sare
- 250 g crutoane
- 3 litri de apa
Mod de preparare
Intr-un alt vas, craticioara, se pune untul si apoi faina. Se lasa pe foc cat sa se rumeneasca. Peste aceasta compozitie se puen chimenul
Se mai lasa pe foc timp de max. 2 minute si apoi se adauga apa cu sare si mai fierbe timp de un sfert de ora.
Compozitia se strecoara si se serveste cu crutoane.
Recomandare: In loc de cei 3 litri de apa se poate pregati in prealabil o supa de legume. Este mult mai delicioasa.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti supa? Da click aici si spune-me reteta ta.
Pentru a afla mai multe despre chimen intrati aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Chimen
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor